Nieuws

Tekenen in Word komt naar iPhone

Tekenen in Office op een iPhone is een welkome verademing. Gedaan met zoeken naar de juiste plaats om te schrijven, je tekent gewoon waar je wilt.

Wanneer de iPad Pro uitkwam, met zijn speciale stylus, was Microsoft er als de kippen bij om zijn Office-pakket aan te passen. Voor de professionele gebruikers wilde de ruitenspecialist niet achterblijven om een naadloze ervaring aan te bieden; met zo’n pennetje moet je kunnen tekenen, ook in Office. Ook voor Windows zijn er dergelijke verbeteringen toegevoegd aan het nieuwste besturingssysteem dankzij de verjaardagsupdate.

iPhonegebruikers, die nochtans baat zouden hebben bij een teken-optie op hun kleine scherm, bleven achter. Tot vandaag: Microsoft heeft nu ook zijn iOS-pakket geüpdatet om tekenen mogelijk te maken. De optie zit nog enigszins verstopt, maar ze is wel al aanwezig.

Het wordt nu mogelijk om tekeningen, aantekeningen of objecten toe te voegen aan een Word- of Powerpoint-bestand. Je kan ook kiezen tussen de dikte waarmee je tekent, de kleur van de lijnen, en in Excel kan je over cellen heen notities maken. Ook in Powerpoint kan de toevoeging handig zijn om snel iets te omcirkelen of aan te duiden. De update is beschikbaar via de App Store van Apple.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business