Nieuws

Uitrol vernieuwde Outlook.com loopt vertraging op van een jaar

Microsoft is bezig met de uitrol van een grote upgrade voor Outlook.com. Het bedrijf loopt hierbij wel erg grote vertragingen op.

Meer dan een jaar geleden kondigde Microsoft een grote update voor Outlook.com op. De vernieuwde mailingdienst zou een hoop nieuwe functies krijgen. Zo voegde Microsoft add-ins toe aan de service, welke je helpen om de taken waar je mee bezig bent snel af te handelen. Het bedrijf liet toen echter weten dat niet alle nieuwe features onmiddellijk beschikbaar zouden worden. Microsoft zou ze gradueel uitrollen en aanpassen naargelang de feedback van gebruikers.

In februari kondigde Microsoft aan dat de vernieuwde Outlook.com uit bèta was. De uitrol van de update begon onmiddellijk voor nieuwe gebruikers in Noord-Amerika. Alle andere gebruikers zouden tegen het einde van de zomer geüpgraded moeten zijn. Nu het einde van de zomer nadert, ziet het er echter naar uit dat Microsoft deze deadline niet zal halen.

Twitter-gebruiker @gwydionjhr tweette namelijk een foutmelding. “We zijn momenteel bezig met het upgraden van de Outlook.com-accounts. Tijdens deze upgrade zal het niet mogelijk zijn om je kalender te delen met andere accounts. We verwachten dat de upgrade beëindigd zal zijn in de eerste helft van 2017,” staat te lezen in de foutmelding.

Het is niet duidelijk waarom de upgrade zoveel vertraging heeft opgelopen. Gebruikers beginnen alvast hun frustraties te uiten, met name mensen die hun kalender willen delen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business