Nieuws

D-Link laat nieuwe panoramische beveiligingscamera’s zien

Op IFA laat D-Link een nieuwe line-up van beveiligingscamera’s zien. In totaal gaat het om vier nieuwe toestellen, waarvan twee met een panoramische lens zijn uitgerust.

Op de technologiebeurs IFA introduceert D-Link vier nieuwe telgen in zijn line-up van beveiligingscamera’s. Het meest geavanceerde exemplaar is de Home Full HD Outdoor 180° Wi-Fi-Camera: een buitencamera met een 180° panoramische lens. Het toestel heeft een 1080p-resolutie en werkt via wifi. De Full HD 180° Panoramic Camera heeft dezelfde beeldsensor maar is niet gemaakt om buiten je huis te staan. D-Links eigen software moet in beide gevallen voor een ruim maar onvervormd beeld zorgen. De toestellen zijn verder uitgerust met een microSD-kaartlezer.

De twee panoramische camera’s krijgen gezelschap van twee doordeweekse exemplaren. De Home Monitor HD en de HD Wi-Fi Camera. Die laatste ziet D-Link als instapmodel. Alle camera’s zijn uitgerust met een infraroodlampje voor nachtzicht en spelen mooi samen met D-Links Mydlink Home Platform. De installatie moet erg eenvoudig zijn met de hulp van ledjes die aangeven wanneer de wificamera’s optimaal draadloos bereik hebben. Je woonst of tuin monitoren gaat perfect via D-Links eigen app. Die applicatie is niet enkel beschikbaar voor Android en iOS maar ook voor Windows, wat eerder uitzonderlijk is voor IoT-toestellen.

De hele ZDNet-redactie is op IFA aanwezig. Lees hier al het technologienieuws, rechtstreeks vanop de beurs.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business