Nieuws

Microsoft en Mercedes brengen je kantoor naar je auto

Dankzij een samenwerking tussen Microsoft en Mercedes zal het binnenkort eenvoudiger zijn om werkgerelateerde taken uit te voeren in je wagen.

Microsoft en Mercedes hebben op IFA aangekondigd dat ze de handen in elkaar zullen slaan om je pendeltijd van en naar het werk productiever te maken. Het project, ‘In Car Office’ genaamd, omvat verschillende productiviteitsfuncties die in wagens van Mercedes zullen worden geïntegreerd.

[related_article id=”175425″]

Dankzij deze samenwerking zal Microsoft Exchange naar je wagen worden gebracht. Hierdoor kan je je kalender bekijken, takenlijstjes maken en je contacten raadplegen. Ook zal je wagen suggesties geven voor bestemmingen en hands-free bellen naar klanten waarmee je een afspraak hebt.

Uiteraard zal je wagen nog steeds niet een volledig kantoor kunnen vervangen en zijn niet alle taken geschikt om op de weg uit te voeren. Wel zal In Car Office het eenvoudiger maken om werkgerelateerde taken uit te voeren die je nu toch al in je auto doet. Zo zal er bijvoorbeeld een functie zijn die je navigatiesysteem met adressen vult op basis van je Exchange-kalender, waardoor je geen afspraken vergeet en te allen tijde de weg vindt.

Voorlopig zijn er nog niet veel details bekend over de samenwerking. Wel hebben beide bedrijven laten weten dat de eerste wagens met In Car Office tijdens de eerste helft van 2017 zullen worden uitgerold.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business