Nieuws

Volkswagen onthult elektrische auto met bereik van 600 km

Tijdens de Paris Motor Show onthult Volkswagen zijn I.D.. Deze volledig elektrische auto heeft een bereik van maar liefst 600 kilometer.

[related_article id=”186419″] Na het uitstootdebacle is het voor Volkswagen hoog tijd om zijn imago op te krikken. Tijdens de Paris Motor Show doet de autofabrikant dit door het onthullen van een volledig elektrische wagen: de Volkswagen I.D.. Het voertuig heeft een erg futuristisch uiterlijk en zal vanaf 2020 beschikbaar zijn voor het grote publiek.

De Volkswagen I.D. bevat een motor van 125 kW en zal de eerste auto van Volkswagen zijn die gebruik maakt van het nieuwe ‘Modular Electric Drive Kit’-platform. Volgens de autofabrikant zorgt de combinatie van deze twee technieken ervoor dat de I.D. een maximumbereik van maar liefst 600 kilometer zal halen.

Doordat de elektrische wagen pas over vier jaar zal worden gelanceerd, is er momenteel nog geen prijs bekend. Wel laat Volkswagen weten dat het ongeveer hetzelfde prijskaartje zal krijgen als een Golf. Ook belooft de autofabrikant om de wagen in de toekomst autonoom te maken. I.D. Pilot zal echter pas in 2025 worden gelanceerd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business