Nieuws

LG brengt Android Nougat naar G5

LG is gestart met het uitrollen van de Android Nougat-upgrade naar zijn premiumtoestel G5. Gebruikers in Europa zullen echter nog verschillende weken moeten wachten.

LG introduceert Nougat op de LG G5 en maakt zich daarbij sterk dat het de eerste fabrikant is die Android 7.0 uitrolt naar Marshmallow-telefoons. Wat correct is, als je de Nexus-toestellen even uit beeld houdt.

Niet iedereen krijgt de update echter in de komende dagen: LG start de uitrol in thuisbasis Zuid-Korea. Andere gebieden zullen enkele weken moeten wachten vooraleer de update de G5 bereikt. De fabrikant zegt dat het gebruikers lokaal zo snel mogelijk op de hoogte zal brengen.

LG was ook de eerste smartphoneproducent die een Nougat-smartphone op de markt bracht met de LG V20, zelfs nog voor Google zijn eigen Pixels onthulde. De V20 is echter niet in onze contreien te verkrijgen. Die andere Zuid-Koreaanse technologiereus, Samsung, gaat morgen van start met een publieke beta van Android Nougat voor Galaxy S7 (Edge)-toestellen in de VS, Zuid-Korea en China.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business