Nieuws

Mobile Vikings zet ongebruikte belminuten om in extra data

Wie de inbegrepen belminuten in zijn Mobile Vikings-abonnement niet opgebeld krijgt, ziet die voortaan omgezet in extra mobiele data voor de volgende maand.

Mobile Vikings gaat ongebruikte belminuten bij zijn abonnementsformules voortaan omzetten in extra mobiele data voor de volgende maand. De abonnementen worden daarmee interessanter voor wie minder vaak belt, maar wel regelmatig het internet op gaat.

[related_article id=”186063″]

Mobile Vikings breidde in september van dit jaar zijn portfolio uit met drie nieuwe abonnementen, die zich vooral leken te richten op de meer traditionele gebruiker die nog vaak belt. Voor de meeste data kon je nog altijd beter bij de prepaidformules terecht. Dat is nog altijd zo, maar de abonnementen krijgen voortaan wel een extra databonus in de vorm van ongebruikte belminuten.

Voor elke ongebruikte minuut krijg je 5 megabyte extra in je bundel voor de volgende maand. Het goedkoopste abonnement van 10 euro bevat bijvoorbeeld 1 GB mobiele data en 100 belminuten. Gebruik je deze maand geen enkele van die minuten, dan kan je volgende maand 1,5 GB data opsouperen. Voor de bundel van 15 euro wordt dat maximaal 750 MB extra (150 belminuten) en voor die van 25 euro is dat maximaal 1250 MB (250 belminuten).

De kans dat je ooit van die volle pot data kan genieten, hangt af van je belgedrag en naar wie je dan belt. Bellen tussen Mobile Vikings-klanten is immers altijd gratis (met een beperking van 1.800 minuten per maand). Alleen wie nu een prepaidkaart van 10 euro afneemt bij de mobiele operator, haalt mogelijk datavoordeel uit de overstap naar een gelijk geprijsd abonnement. Een prepaidkaart van 10 euro met focus op data geeft je 1 GB data per maand, terwijl dat bij het abonnement potentieel 1,5 GB is.

Ongebruikte belminuten zullen op het einde van de maand automatisch worden omgezet in extra megabytes voor de nieuwe maand. Klanten kunnen via hun Viking-account of de Viking-app zien hoeveel data ze precies hebben gekregen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business