Nieuws

Seagate stelt monumentale draagbare schijf van 5 TB voor

Seagate breidt diens Backup Plus-reeks uit met een harde schijf van 5 TB, 's wereld grootste externe HDD die geen aparte stroomtoevoer nodig heeft.

Bakens worden in sneltempo verzet in de wereld van de geheugenopslag. De wisselbeker “grootste draagbare externe harde schijf” is vandaag opgeëist door een nieuw product van Seagate. Het bedrijf komt met een HDD van 5 terabyte die zich in de Backup Plus-lijn voegt onder de naam “Backup Plus Portable“. De externe schijf heeft geen aparte stroomtoevoer nodig, wat het uitermate mobiel maakt.

De Backup Plus Portable maakt gebruik van dezelfde technologie als de 5TB Seagate BarraCuda, momenteel ‘s werelds grootste 2,5-inch drive, om zoveel geheugen in een kleine plaats te proppen. Het kan data overdragen aan een snelheid van 120 megabytes per seconde, via een USB 3.0-poort.

Met een hoogte van 2 centimeter is de Backup Plus Portable een stuk gezetter dan enkele andere modellen in de reeks, maar het feit dat je geen stroomkabel moet meesleuren en de grote capaciteit moeten dat ongemak grotendeels neutraliseren. De draagbare schijf is einde deze maand beschikbaar voor 199,99 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business