Nieuws

Lenovo wil een Google Tango-mod voor de Moto Z

Lenovo heeft laten verstaan dat het overweegt om een moto mod te produceren die de 3D-capaciteiten van Google Tango aan de Moto Z zouden toevoegen.

Lenovo zal waarschijnlijk het aanbod aan moto mods voor de Moto Z uitbreiden met een Google Tango-variant. Dat heeft Motorola-topman Aymar de Lencquesaing aangekondigd tijdens een persconferentie van het bedrijf. Meer informatie dan die uitspraak wilde de Lencquesaing niet over de Tango-mod kwijt.

Met het Tango-project hoopt Google om mobiele toestellen uit te rusten met ruimtelijk inzicht om complexe Augmented Reality-toepassingen mogelijk maken. Google en Lenovo werken al langer samen rond het initiatief, wat in november uitmondde in de lancering van de Lenovo Phab2 Pro, ‘s werelds eerste Tango-smartphone. Collega Dries Cludts was onder de indruk van de technologie na een korte maar intensieve hands-on met het toestel in juni, enkele maanden voor de smartphone officieel gelanceerd werd.

De Phab2 Pro is echter een ondubbelzinnige phablet met een scherm van 6,4 inch, die niet elke gebruiker zal aanspreken. De productie van een moto mod zou de Tango-capaciteit breder beschikbaar maken, als Lenovo er dus voor kiest om effectief tot productie over te gaan. Momenteel kan je een projector, verstelbare cameralens, een speaker en een batterij als moto mod voor de Moto Z op de kop tikken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business