Nieuws

Amazon Alexa domineert CES 2017

De digitale assistent Alexa is in steeds meer toestellen terug te vinden. We sommen de interessantste Alexa-producten van CES 2017 voor je op.

Op de iPhone heb je Siri, Cortana verblijft in Windows en op Android-toestellen kan je Google Now of de nieuwe Google Assistant terugvinden. Ook Amazon beschikt over een slimme assistent: Alexa.

Amazon Alexa

De digitale assistent van Amazon werd initieel geïntroduceerd met de Amazon Echo, een slimme luidspreker. In 2015 stelde Amazon de Alexa Voice Service beschikbaar voor andere fabrikanten. Het is op deze manier dat Amazon dit jaar de Consumer Electronics Show in Las Vegas weet te domineren, zonder zelf op de beurs aanwezig te zijn.

Je kan de digitale assistent terugvinden in smart tv’s, slimme ijskasten, auto’s en allerlei andere gadgets. We sommen de opvallendste Alexa-toestellen die dit jaar op CES terug te vinden zijn voor je op. De meeste van deze apparaten zijn evenwel niet meteen voor onze markt bedoeld, omdat ook Alexa voorlopig nog niet is aangepast aan de Benelux.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business