Back-up als een pro: download het gratis e-book

Niet morgen, niet vandaag, maar gisteren moest je een back-up maken van je belangrijkste gegevens. Download nu ons gratis e-book en raak nooit meer kostbare bestanden kwijt.

We durven ervan uitgaan dat een aanzienlijk deel van je waardevolste bezittingen digitaal zijn. Denk maar aan vakantiefoto’s, een doorheen de jaren opgebouwde multimediabibliotheek of documenten die van levensbelang zijn voor werk of opleiding. Wie denkt dat zijn computer al die bits en bytes zonder meer veilig zal bewaren, denkt gevaarlijk naïef. Hoewel we graag geloven dat je vorige laptop na meer dan een decennium nog altijd perfect werkt, mag je er zeker van zijn dat je toestel er de brui aan geeft op het moment dat het je het slechtst uitkomt.

De oplossing: een goede back-up. In dit e-book kijken we naar de voornaamste methodes, maar voor we aan de slag gaan, brengen we de recentste back-upcijfers in onze eigen regio in kaart. Tot slot komt het laatste redmiddel aan bod: wat als je schijf het begeeft en je om de één of andere reden toch geen back-up hebt?

Download nu dit gratis e-book en raak nooit meer je kostbare bestanden kwijt.

 

[whitepaper title=”Back-up als een pro: de ultieme gids” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/147580/ebook%20backups_0.png” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/download/20170608_techpulse_backups”][/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business