Nieuws

Zo ziet de mysterieuze mixed reality headset van Magic Leap er uit

Magic Leap werkt al jarenlang aan een concurrent voor de Hololens. Het bedrijf deelt zijn creatie eindelijk met de rest van de wereld.

Magic Leap heeft eindelijk beelden van zijn mysterieuze headset gedeeld. Het bedrijf haalt al jarenlang recordbedragen op voor de creatie van een mixed reality headset. Nu wordt de bril eindelijk realiteit. Het bedrijf belooft dat de eerste headsets in 2018 worden uitgestuurd.

Magic Leap is een erg mysterieus bedrijf. De firma werkt al jarenlang aan een headset, zonder hier veel details over vrij te laten. Desalniettemin haalde Magic Leap maar liefst 540 miljoen dollar op van Google en andere bedrijven. Zij zagen duidelijk potentieel in de headset.

De Magic Leap One ziet eruit als een zwembril en brengt een extra realiteit naar je wereld. Je kan door de bril kijken, zodat je alle echte dingen om je heen ziet. Met behulp van geleid licht kan de bril eveneens extra voorwerpen tonen. De headset kan daardoor onder andere in pretparken gebruikt worden voor een technologische attractie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business