Nieuws

Netgear brengt mesh-wifi naar je tuin

Met de Orbi Outdoor Satellite wil Netgear ervoor zorgen dat je ook in alle hoeken van je tuin een goede wifi-verbinding kan krijgen.

Netgear introduceert een mesh-router die speciaal gemaakt is om in de buitenlucht te opereren. De Orbi Outdoor Satellite vegroot het bereik van mesh-wifi zo naar je tuin.

[related_article id=”220861″]

Mesh-wifi wordt door fans voorgedragen als dé oplossing om een snelle draadloze verbinding in je hele huis te ontvangen. Netgear was een van de eerste producenten om een meshsysteem op de markt te lanceren: de Netgear Orbi. Ondertussen denkt het bedrijf al verder met de Orbi Outdoor Satellite. Een meshsysteem bestaat standaard uit meerdere toestellen. Die verschillende nodes zorgen ervoor dat je over een grote oppervlakte een stabiel signaal kan krijgen. Netgear maakt gebruik van een systeem waarbij je één centrale mesh-router hebt, en daar verschillende satellieten aan kan toevoegen. De Orbi Outdoor Satellite is een speciale satelliet die je buitenshuis kan hangen. Je kan het toestel toevoegen aan een bestaand mesh-systeem met de originele Netgear Orbi of de kleinere Orbi RBK40.

De Orbi Outdoor Satellite heeft een IP56-rating voor stof, water en temperaturen onder nul. Net als andere Orbi-routers is het een tri-bandsysteem waarbij een van de 5 GHz-band exclusief gebruikt wordt om een stabiele verbinding te onderhouden met de andere mesh-nodes. Het toestel voegt 230 m2 toe aan het wifibereik, genoeg voor een behoorlijk grote tuin. Verder bevat de satelliet ook een programmeerbaar nachtlicht dat kan gebruikt worden om ‘s avonds sfeer of extra belichting te creëren. Net zoals bij de meeste mesh-systemen vraagt het een behoorlijke investering om de Orbi Outdoor Satellite in huis te halen. Het toestel kost je 329,99 dollar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business