Yourhosting laat je nu zelf kiezen waar je jouw data opslaat

Azure Stack is de volgende evolutie van het cloudplatform Azure. Eenvoudig gezegd is Azure een gigantische verzameling servers van Microsoft, die op 26 locaties over de hele wereld verspreid staan.

Bij de Nederlandse webhost Yourhosting heb je de mogelijkheid zelf te kiezen waar data opgeslagen wordt. Wilt u dat dit gebeurt binnen uw eigen omgeving, of in een cloud die wordt beheerd door een ander bedrijf? De webhost maakt gebruik van Azure Stack, de nieuwste versie van Azure die door Microsoft is gelanceerd. Daarmee is het bedrijf een van de eerste hosts die deze mogelijkheid aanbieden.

Aan de slag met Azure Stack

Azure Stack is de volgende evolutie van het cloudplatform Azure. Eenvoudig gezegd is Azure een gigantische verzameling servers van Microsoft, die op 26 locaties over de hele wereld verspreid staan. Laat duidelijk zijn: we hebben het dan echt over miljoenen servers! Aangezien Azure vele verschillende besturingssystemen, programmeertalen en databases ondersteunt zijn de mogelijkheden binnen dit cloud platform praktisch oneindig. U kunt nu uw bedrijfsdata neerzetten waar u maar wilt, waarbij u dan ook nog eens profiteert van de mogelijkheden van een public cloud.

Een deelbaar cloudplatform

Stack is een hybride platform, wat inhoudt dat u de schaalbaarheid van public in kunt zetten, gecombineerd met een vaste locatie voor uw data. Dit brengt wel wat voordelen met zich mee. Zo is uw data bij Yourhosting veilig opgeslagen in Nederland, kunt u alle services optimaal inrichten en schalen en hoeft u niet te investeren in eigen hardware. U kunt gewoon in de cloud aan de slag zonder dat hier ook maar een enkel softwarepakket voor hoeft te worden aangeschaft. Het mooie van de dienst bij deze host is dat u ook alleen maar hoeft te betalen voor wat u gebruikt.

Stack als primeur

Stack is een cloudplatform van Microsoft dat later dit jaar uitgerold gaat worden. Yourhosting bevindt zich echter in de unieke positie dat ze dit nu al mogen aanbieden aan hun klanten. Dit kan bij de host uitgeprobeerd worden, zodat u zelf eens kunt bekijken of dit allemaal wel zo goed werkt als wordt beheerd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business