Wat mag je verwachten van CEBIT 2018?

Over een kleine maand gaat CEBIT 2018 van start. Dit jaar belooft het een heus businessfestival te worden.

 

Van 11 tot en met 15 juni gaan in Hannover de deuren open van CEBIT 2018. De opzet van de beurs is dit jaar met nieuwe thema’s en formats getransformeerd naar een heus businessfestival. Dit komt vooral naar voren op de nieuwe d!campus, waar ruimte is voor DJ’s, live bands, street food en showcases die het netwerken aangenamer moeten maken.

 

CEBIT focust zich daarnaast vanouds op digitalisering, met speciale aandacht voor hot topics als Artificial Intelligence, Internet of Things, Augmented en Virtual Reality, Security, Blockchain, Drone & Unmanned Systems, Future Mobility en Human Robotics.

 

D!talks

Tijdens de zogenaamde d!talks zullen een aantal wereldwijde pioniers het podium betreden. Zo zal memory hacker Julia Shaw vertellen hoe het menselijk geheugen kan worden gemanipuleerd en schetsen wat dit in de praktijk betekent. Mikko Hypponen (Chief Research Officer bij F-Secure) laat zien waar de grootste gevaren liggen in het boomende Internet of Things en hoe bedrijven zich tegen cyberaanvallen kunnen beschermen. Verder zal Range Yogeshwar (wetenschapsjournalist) een talk geven over het toekomstige samenspel van mens en computer. Dit is slechts een greep uit het programma, een compleet overzicht van alle sprekers vind je op de pagina van CEBIT.

 

Tickets (korting tot 27 mei)

Je hebt tot 27 mei de mogelijkheid om tickets met 50% korting te bemachtigen. Deze korting kan je claimen door kortingscode sWYmJ5h5NM in te vullen bij de registratie in de CEBITshop. Een ticket kost dan maar € 50 in plaats van € 100. Tickets bestel je via deze link.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business