Google I/O 2018: Volg de openings-livestream met Sundar Pichai

De start van Google I/O begint zoals gewoonlijk met de openingstoespraak van Sundar Pichai. Wat Google vanavond voor ons in petto heeft blijft koffiedikkijken. Vanaf 19:00 wordt alles duidelijk.

Vandaag is het zover, Google I/O 2018 gaat van start. De jaarlijkse conferentie is gericht op aankondigingen en sessies met betrekking tot ontwikkelaars. Echter behoudt Google ook een deel voor de consumenten en pers die berichtgeving doen over het evenement. Zo houdt de CEO van Google, Sundar Pichai, vanavond weer de openingstoespraak in de eerste livestream van het evenement.

Verwachtingen

Zoals in de algemene vooruitblik al werd genoemd is het enorm lastig gebleken om te zeggen wat Google tijdens het evenement gaat aankondigen. Zowaar is het nog moeilijker om te zeggen wat Google als hoofdlijnen heeft gekozen voor de openingstoespraak.

Andere jaren zijn er een aantal nieuwe apps aangekondigd, zoals Google Allo en Duo. Maar ook Google Assistant en de Google Home werden tijdens eerdere openingstoespraken aangehaald. Verwacht wordt dat vanavond al meer bekend gaat worden over de Material Design refresh, Android P en als focus Artificiële Intelligentie (AI). Met andere woorden, naar verwachting worden de meeste grote aankondigingen gedaan tijdens de openingstoespraak.

Livestream

De livestream van de openingstoespraak gaat live rond 19:00. Vanaf dat moment zal Google I/O door ons gevolgd worden, waarna er in de komende dagen geleidelijk meer nieuws naar buiten zal komen. Via het venster hieronder zal de livestream te volgen zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business