Nieuws

Anker brengt powerbanks voor Nintendo Switch op de markt

De batterijlevensduur van de Nintendo Switch is de beperkende factor in je game-ervaring, maar daar brengen de Nintendo-powerbanks van Anker verandering in.

De Nintendo Switch is een populaire en draagbare console. Toch beperkt de levensduur van de batterij het spelplezier onderweg. Anker brengt daarom powerbanks op de markt die je spelsessies met 10 uur verlengen.

Anker kondigt twee powerbanks aan voor de Nintendo Switch en deze zijn beide beschikbaar als pre-order. De PowerCore 13400 Nintendo Switch Edition beschikt over een capaciteit van 13.400 mAh en een usb-c-aansluiting, goed voor 10 uur extra gamen. De PowerCore 20100 Nintendo Switch Edition is een powerbank met een capaciteit van 20.100 mAh en verlengt je speelervaring met 15 uur.

[related_article id=”221383″]

De PowerCore 13400 kost 70 dollar, het grote broertje de PowerCore 20100 is verkrijgbaar voor 90 dollar. Beide powerbanks van Anker zouden je Nintendo Switch opladen in 3,5 uur. Ook pronkt het officiële Nintendo-logo op beide Anker-producten. Een mooie aanvulling in je verzameling game accessoires.

Akermobielnintendo switchontspanningpowerbank

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals