Nieuws, Tips

Zo zet je de Google Pixel-launcher op iedere Android-telefoon

De Lawnchair-launcher biedt de Goolge Pixel-ervaring op iedere Android-telefoon door de launcher publiekelijk beschikbaar te maken op alle toestellen.

De Google Pixel-launcher biedt een van de beste Android-ervaringen. Sinds de release van de het eerste Pixel-toestel in 2017, proberen andere developers deze ervaring over te brengen naar andere Google-toestellen in de vorm van de Lawnchair-launcher.

Officiële release v1.0

De Lawnchair-launcher imiteert de Google Pixel-ervaring op een standaard Android-toestel dat niet uitgebracht is met de launcher van Google. In de Google Play Store kan je nu de officiële versie downloaden en installeren op je Android-telefoon. De ontwikkelaar leveren een finaal product af met de release van v1.0.

De Google Pixel-imitator was in bèta sinds oktober 2017, maar is vanaf nu verkrijgbaar als een standalone launcher in de Google Play Store. Bovendien behaalt de launcher ook een goede score van 4,7 op 5 met iets meer dan 1000 reviews. Wil je de Google Pixel-launcher uittesten op je eigen Android-smartphone, dan kan je de Lawnchair-launcher downloaden.

Bèta v2.0

Samen met de release van de v1.0-versie van de Lawnchair-launcher kondigt de ontwikkelaar ook de komt van de openbare bèta van versie 2.0 aan. Deze moet binnen twee weken beschikbaar zijn. Vermoedelijk voegt deze verbeterde versie van de Lawnchair-launcher de meer recente functies van de Google Pixel-launcher toe die werden geïntroduceerd in Android P.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business