Nieuws

Acer toont eerste beelden van Predator X-workstation

Country manager van Acer Benelux Bart Janssen toont de eerste beelden van de Acer Predator X-workstation ontworpen met streamers in gedachten.

Gisteren toonde Acer op het Acer Predator Gaming Tournament in Rotterdam de allereerste beelden van de Acer Predator X-workstation. Vorige maand kondigde het bedrijf de komst van een nieuwe project aan op het persevenement next@Acer in New York, maar nu sijpelen de eerste details binnen.

De Acer Predator X was vorige maand de verrassing van de dag op het persevenement next@Acer in New York, toch onthulde het bedrijf nog geen verdere details. Gisteren toonde Bart Janssen, country manager van Acer Benelux, de eerste afbeelding van het product.

[related_article id=”224936″]

Voor gamers die op zoek zijn naar een desktop computer die krachtig genoeg is om de meest recente games te spelen, en bovendien ook nog gelijktijdig te streamen naar platformen zoals Twitch of YouTube, biedt de Acer Predator X misschien wel de oplossing. Volgens Bart Janssen is de workstation computer krachtig genoeg en kan het deze zware taken gelijktijdig uitvoeren.

De Acer Predator X is uitgerust met twee krachtige Intel Xeon-processoren en is daarmee de ideale desktop voor gamers die ook video’s bewerken op hun computer. Het toestel toont ook de evolutie binnen de gaming industrie en de focus van Acer op de groeiende eSport-scene en gaming als entertainment. De Acer Predator X spreekt dan ook een nieuwe doelgroep aan: streamers die actief zijn op Twitch en YouTube.

Voorlopig is het nog steeds wachten op meer informatie over de grafische oplossing en andere hardwarecomponenten. Toch heeft de Acer Predator X alles in huis om een krachtige workstation te worden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business