Publieke Beta iOS 12 nu dan ook beschikbaar voor iedereen

iOS 12 werd tijdens het WWDC officieel aangekondigd. Nu is er dan ook een eerste publieke beta beschikbaar, na de gesloten beta voor ontwikkelaars.

Tijdens het WWDC (Worldwide Developer Conference) van Apple werd begin deze maand meer duidelijk over de nieuwe versie van iOS. Deze nieuwe versie heet, hoe kan het ook anders, iOS 12. Het bedrijf komt daarvoor altijd als eerste met een versie specifiek voor ontwikkelaars. Nu is het echter toegekomen aan een publieke beta.

Mocht je het willen uitproberen, dan is het installeren in elk geval redelijk makkelijk. Ga voor het installeren naar de specifieke Beta pagina van Apple, waarna je navigeert naar de iOS sectie. Vanuit de iOS sectie kan je vervolgens de stappen volgen om de beta te verkrijgen. Natuurlijk is het eenieder zijn of haar eigen keuze om de beta te installeren. Echter is het – vanwege de grote hoeveelheid bugs – niet aan te raden om de beta te installeren op een apparaat welke je dagelijks gebruikt.

Nieuwe functies

Wil je aanstaande zomer toch met het nieuwste van het nieuwste rondlopen? Dan heeft Apple daar in elk geval een aantal mooie nieuwe functies voor je klaarliggen. Allereerst zijn er de Memoji voor alle iPhone X gebruikers. Daarnaast houdt een nieuwe functie in iOS 12 bij hoe lang je je smartphone gebruikt, specifiek per app ingedeeld. De grootste update is echter klein, alle notificaties van een app zullen nu namelijk gebundeld worden. Verder zijn er natuurlijk de nodige onderhuidse aanpassingen om het systeem beter te laten werken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business