Cyber security is een van de grootste uitdagingen van onze generatie. Verschillende aanvallen hebben al menig bedrijf platgelegd. We staan momenteel aan de vooravond van een hoofdstuk waarin AI zich in de cyber security strijd mengt.


Deze white paper geeft je een overzicht van de verschillende technologieën (deep learning, machine learning, cognitive computing) waaruit AI bestaat. Het focust op de geschiedenis van deze technologieën en waar ze vandaag de dag naar geëvolueerd zijn.

Er is daarnaast speciale aandacht voor het raakvlak tussen AI en cyber security. Waar we vroeger vooral bezig waren met het afwentelen van hackers en het veiligstellen van virussen, is er sinds de komst van AI een geheel nieuwe dreiging ontstaan die potentieel hele bedrijven plat kan leggen.

[whitepaper title=”Artificial intelligence en security voor dummies” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/359101/aifordum.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2018/20180628_IBM_security_aifordummies”]     [/whitepaper]