Nieuws

Zo ziet het nieuwe design van Google Chrome eruit

De afgelopen tijd heeft Google heel wat van zijn services in een nieuw jasje gestoken. We denken bijvoorbeeld aan het nieuwe design van Gmail, Google Calendar en Google Drive. Nu wordt ook 's werelds meest geliefde browser, Google Chrome, in een nieuw jasje gestoken. 

Recent werd het nieuwe design alvast uitgerold voor Google Canary, een experimentele versie van de Chrome browser bedoeld voor testers en ontwikkelaars. In zijn kern blijft de browser hetzelfde, maar zaken zoals tabbladen en de adresbalk werden duidelijk op de schop genomen. Het design sluit aan bij Google’s zogenaamde ‘Material Design’ designtaal die ook wordt toegepast op andere software van de internetgigant waaronder Android.

Net zoals bij alle designwijzigingen zullen er deze keer ook wat tegenstanders zijn. Zo zijn de eerste meningen van testers dat de tabbladen de goeie grootte hebben voor touch-toestellen, maar te groot zijn voor desktopcomputers. Het is dus nog de vraag of Google hier gehoor aan zal geven alvorens het nieuwe design binnenkort uit te rollen naar alle Chrome browsers.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business