Nieuws

Samsung komt binnenkort met consumentenversie van hun imposante ‘The Wall’ beeldscherm

Tijdens CES 2018 pakte Samsung groots uit met een gigantische 146-inch microled-tv met de naam 'The Wall'. Toen was het toestel nog gericht op professionele gebruikers, maar het bedrijf komt binnenkort met een consumentenversie.

Het nieuws werd bekendgemaakt door de directeur van Samsung’s beeldschermafdeling, Han John-hee, tijdens een persconferentie in Zuid-Korea. Volgens de directeur heeft Samsung de microled-technologie op punt gezet en zal de massaproductie van The Wall in september starten. Toen onthulde hij eveneens dat er volgend jaar ook een dunnere consumentenversie van de kolossale tv zal worden aangekondigd. Volgens Engadget zou de consumentenversie 30mm dik zijn in vergelijking met The Wall die 80mm dik is.

Volgens The Korea Herald zal de consumentenversie niet in een vaste maat verschijnen, maar zal de consument zelf het scherm modulair kunnen uitbreiden. Uiteindelijk kan je dus zelf je vrije ruimte opvullen met schermen. Omwille van die reden gebruikt Samsung ook doelbewust de term “scherm” en niet tv.

We houden alvast ons hart vast voor de prijsonthulling van het beeldscherm, maar Han John-hee stelde alvast gerust door te zeggen dat de prijs minder hoog zal zijn dan mensen denken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business