Nieuws

Nieuwe draadloze Logitech Powered-oplader werkt als iPhone-houder

Logitech en Apple hebben de handen in elkaar geslagen voor de ontwikkeling van de Logitech Powered. De samenwerking was misschien net iets te nauw, want de draadloze oplader lijkt alleen bedoeld te zijn voor iPhones.

Aan het einde van deze maand komt de eerste draadloze oplader van Logitech op de markt, de Logitech Powered. Het bijzondere aan deze oplader is dat deze samen met Apple is ontwikkeld en op maat gemaakt is voor de iPhone 8, 8 Plus en X. Het voelt zelfs aan alsof de oplader een product is van Apple zelf is.

De Logitech Powered is ontworpen zodat de recentere iPhone-modellen perfect in de houder passen. Het stevige plastic zorgt ervoor dat de iPhone ook op zijn plaats blijft staan als hij trilt. Daarnaast is de hoek van de oplader perfect om even op je scherm te kijken. Het is ook mogelijk om je toestel horizontaal op de lader te plaatsen, indien je een video wenst te kijken.

Het ‘minpunt’ van de Logitech Powered is dat het ontwerp zodanig toegespitst werd op de iPhone dat andere smartphones niet de juiste grootte hebben voor de lader. Niet alleen de vorm, maar ook de witte kleur, het hogere prijskaartje ($69,99) en de 7,5W fast-chargestandaard die alleen Apple gebruikt, tonen aan dat je evengoed het Apple-logo had kunnen zien op de oplader.

De Logitech Powered is eind augustus nog beschikbaar op de website van Logitech en in Apple stores en zal $69,99 kosten.

appledraadloosiphonelogitechoplader

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen