Op moment van schrijven bereikt IFA, de grootste elektronicabeurs van Europa, zijn kruissnelheid. Tijdens de beurs te Berlijn worden er heel wat nieuwe onthullingen gedaan die een concreet beeld geven van de technologieën, gadgets en trends die ons te wachten staan. TechPulse is aanwezig en voorziet je van al het belangrijkste nieuws.

Gerelateerde artikelen

IFA: Huawei Mate 20 Lite is nu dan ook eindelijk officieel onthuld

Het was weliswaar nog niet officieel bekend, maar de Huawei Mate 20 Lite was al vrijwel geheel bekend. Eerder vorige week lekte namelijk alle specificaties van het toestel al uit.

IFA: Lenovo’s Motorola One komt naar de Benelux

Met de Motorola One verschijnt er een premium smartphone op de mid-rangemarkt. Lenovo heeft het toestel zonet onthuld op de IFA-beurs in Berlijn.

IFA: Epson introduceert drie PRO-UHD-projectoren

Epson richt zich volledig op de filmliefhebber met deze nieuwe projectoren en belooft de bioscoopervaring te evenaren. De ondersteuning van 4K content en een aangename bediening moeten hier alvast bij helpen.

IFA: Ultimate Ears Boom-lineup vernieuwd met de UE Boom 3 en MegaBoom 3

De Ultimate Ears Boom-lineup had al jaren geen fundamentele wijzigingen gezien. Het bedrijf heeft gedurende IFA nieuwe speakers getoond die juist de fundamentele wijzigingen uit de kast halen.

IFA: Google Assistant is voortaan tweetalig

De Google Assistant heeft de nodige taalcursussen gevolgd voor de nieuwste update. Vanaf nu kunnen gebruikers in twee talen tegelijk tegen de digitale assistent spreken.

IFA: Lenovo Yoga Book C930 ruilt toetsenbord in voor E Ink-display

De Lenovo Yoga Book C930 is gisteren onthuld op de technologiebeurs IFA. Deze laptop is uitgerust met een E Ink-display in de plaats van een traditioneel toetsenbord.

IFA: Sony lanceert nieuwe WH-1000XM3 als opvolger van de bestaande WH-1000XM2

Sony heeft zich de afgelopen jaren uit weten te werken als een van de twee grote fabrikanten op het gebied van noise cancelling hoofdtelefoons. Het bedrijf hoopt met de Sony WH-1000XM3 haar positie te kunnen verstevigen.

IFA: Sony Xperia XZ3 onthuld

De Sony Xperia XZ3 smartphone is net onthuld op IFA in Berlijn. Dit nieuwe vlaggenschip van Sony verschijnt eind september nog op de markt.

IFA: Libratone Zipp-speaker lineup ontvangt grote interne vernieuwingen

Libratone is niet het grootste merk van audioproducten, maar weet goed zijn eigen uitstraling te regelen. Het bedrijf zet dit voort met de Libratone Zipp 2-lineup.

IFA: Nieuwe HiSilicon Kirin 980 SoC gelanceerd voor aanstaande Huawei Mate 20-series

Huawei heeft op vrijdag tijdens IFA 2018 de eerste SoC op de markt gebracht op basis van het 7nm procedé. De nieuwe Kirin 980 zal dienst doen in de aanstaande Huawei Mate 20-series.

IFA: Donderdag 30 augustus is de dag voor een nieuwe HTC U-smartphone

HTC is al jaren verliesgevend, maar blijkt toch het vermogen hebben om door te zetten in de strijd. HTC komt dan tijdens IFA 2018 met een nieuwe smartphone in de HTC U-serie.

IFA: Huawei AI Cube is een smartspeaker én router

De Huawei AI Cube is zonet onthuld op de IFA-technologiebeurs. Het toestel combineert een router en smartspeaker (maar is geen kubus).