Nieuws

Stapsgewijs naar een grenzeloze cloud-infrastructuur

De cloud is niet meer weg te denken uit onze digitale samenleving. Toch blijft het voor velen een vaag begrip waarbij zelfs IT-professionals niet altijd weten waar precies te beginnen.

Je zal als IT-manager maar de taak krijgen om de bestaande infrastructuur te migreren naar de cloud. Waar begin je? Welk prijskaartje gaat ermee gepaard? Hoeveel tijd zal het in beslag nemen?

Deze white paper biedt houvast en begeleidt IT-verantwoordelijken stapsgewijs naar een concrete uitwerking van ‘de cloud’. Gewapend met een unieke pragmatische aanpak doorloopt de white paper je bij alle stadia die komen kijken bij een cloudmigratie.

Er wordt een doordacht actieplan opgesteld dat vervolgens wordt geconcretiseerd en uitgerold binnen het bedrijf. Met een gepersonaliseerde opleiding kan elke medewerker het maximale uit de nieuwe infrastructuur halen.

 

[whitepaper title=”Migreren naar de cloud met SPRINT” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/359101/synergics.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2018/20180904_synergics”]   [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business