Nieuws, White paper

Optimaliseer je business door middel van beheerde clouddiensten

De cloud is een essentieel onderdeel van de vierde industriële revolutie, en maakt deel uit van de digitale strategie van elk zichzelf respecterend digitaliserend bedrijf. Een overstap naar beheerde clouddiensten is dan ook de voor de hand liggende keuze.

Bedrijven die de overstap hebben gemaakt naar beheerde clouddiensten geven aan dat ze hun klanten sneller kunnen verder helpen, wat uiteraard ook leidt tot een hogere tevredenheidsgraad. Daarnaast zijn beheerde clouddiensten ook veiliger en zorgen ze voor een voorspelbaarder beheer van de SAP- en Oracle-werklast.

Om positieve resultaten te behalen, kiezen bedrijven steeds meer voor beheerde clouddiensten met sterke technische expertise. Daarnaast zoeken ze ook naar leveranciers die hen kunnen voorzien van de technologieën van de volgende generatie zoal AI, IoT en mobiele applicaties.

Het succes dat wordt geboekt door middel van een beheerde cloud dijkt de bezorgdheid in over de disruptie die een omschakeling naar de cloud met zich meebrengt. De keuze van leverancier is daarmee zeker van cruciaal belang voor de slaagkans van je cloudproject.

[whitepaper title=”Optimaliseer je business door middel van beheerde clouddiensten” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/359101/global.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2018/IBM_20180907_CMAS_globaltech”]  [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business