Nieuws

Samsung Galaxy event vindt plaats op 11 oktober

Uit geruchten die online circuleren kunnen we alvast afleiden dat Samsung hoe dan ook een smartphone met nooit geziene specificaties gaat lanceren.

Het regent aankondigingen voor nieuwe smartphones de laatste dagen. Apple lanceerde al een nieuwe line-up van iPhones en ook Huawei heeft zijn eigen event op 16 oktober. Vandaag kan je daar ook Samsung bijtellen, want het stuurde zonet een bericht de wereld in over een Galaxy evenement op 11 oktober. Het bedrijf belooft alvast vier keer meer fun.

Dat het gaat om de nieuwste smartphone van het bedrijf is alvast geen geheim meer, maar over die vier keer meer fun is alsnog wat discussie. Volgens recent gelekte informatie door Twitteraar Ice Universe (bekend van eerdere Samsung lekken), zou het alvast gaan over een smartphone met 4 camera’s. Je leest dat goed, vier. Niet mooi verdeeld over de voor- en achterkant van het toestel, maar allemaal op de achterzijde. Hoe we daar juist selfies mee gaan moeten nemen is dan natuurlijk de belangrijkste vraag.

Een tweede geruchtenmolen richt zich dan weer op de aankondiging van de eerste opvouwbare Galaxy smartphone van Samsung. Een gerucht dat ondersteund wordt door een uitspraak die Samsung CEO DJ Koh deze maand maakte in een interview met het Amerikaanse CNBC. In dat interview zei Koh immers dat het tijd is om hun beloften na te komen, verwijzend naar de, in 2013 aangekondigde, plooibare smartphone. De concept-video van toen toont alvast een extra scherm op de buitenkant van het toestel, mogelijk is het selfie-probleem dus op die manier opgelost.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business