Nieuws

OnePlus lanceert de OnePlus 6T ‘pas’ op 30 oktober

Het is officieel, de OnePlus 6T zal op 30 oktober verschijnen. OnePlus heeft via het forum bekend weten te maken dat het toestel op een evenement in New York gelanceerd zal worden – er is overigens ook gewoon een livestream.

Eerder verschenen er al berichten online over een verwachte verschijningsdatum van de OnePlus 6T, in een screenshot die CNET ontving werd er gesproken over een mogelijke lancering op 17 oktober. In een nieuwsbericht op het forum van OnePlus wordt dit nu tegengesproken – het toestel wordt nu juist pas op 30 oktober aanstaande onthuld. Mocht je op 30 oktober toevallig in New York aanwezig zijn, het Chinese bedrijf geeft je de mogelijkheid om een ticket aan te schaffen zodat je op deze datum bij het evenement aanwezig kan zijn.

Specificaties

OnePlus legt bij de aanstaande OnePlus 6T een duidelijke focus op de vingerafdrukscanner die zich in het scherm bevindt. Daarmee is OnePlus een van de eerste fabrikanten die de vingerafdrukscanner in zijn toestel weet te verwerken – al zal Huawei de scanner waarschijnlijk eerder officieel in een toestel plaatsen dat op de Westerse markt gelanceerd is. Om de voorkant nog even af te maken, vind je bovenaan de notch in de vorm van een waterdruppel, het zal niet het eerste, maar ook niet het laatste toestel zijn met zo’n soort notch. In de notch bevindt zich de speaker en de selfiecamera, de resolutie van de camerasensor is ons nog altijd onbekend.

Trekken we nu verder naar de interne specificaties van het toestel, dan vinden we daar een Qualcomm Snapdragon 845 SoC aan het hart van de telefoon. Dit zal gecombineerd worden met 6 of 8 GB RAM en mogelijk tot 256 GB interne opslag, naast de varianten met 64- en 128 GB opslag. De batterij groeit vanaf de OnePlus 6 een beetje naar een ‘normale’ capaciteit van 3.610 mAh, al zal OnePlus de batterij mogelijk adverteren als 3.700 mAh. Verder bestaat Dash Charge niet meer, al zal het bedrijf nog altijd dezelfde technologie nog altijd aanbieden als ‘Fast Charge’.

Verkoop begin november

Mocht je aanwezig willen zijn bij het evenement op 30 oktober dan zijn via de website van OnePlus tickets te koop. Mocht je voor 9 oktober een ticket aanschaffen dan koop je een zogenaamd ‘Early Bird’-ticket voor €17. Schaf je de tickets pas later aan, dan betaal je 26 euro per ticket. Bezoek je het evenement met twee personen dan betaal je ‘slechts’ 22 euro per ticket. Volgens OnePlus krijg je ruim de waarde van je ticket terug met de kleinigheden die je van OnePlus zal ontvangen tijdens het evenement.

Ondanks dat dit nog niet officieel is, lijkt dit vrij zeker zo te zijn. Verschillende bronnen spreken over een verkoop van de OnePlus 6T vanaf 1 november. De kans is groot dat bezoekers van het OnePlus-evenement een uitnodiging krijgen om het toestel al wel eerder te kunnen bestellen. Dat mag echter wel met een korrel, of gerust een zak, zout genomen worden. Pas eind oktober zal alles over het toestel officieel bekend worden, tot dan blijft het ook nog afwachten of alle tot nu toe verschenen informatie juist is.

lanceringmobieloneplusOnePlus 6T

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN