Nieuws

WhatsApp introduceert vakantiemodus 

Het berichtenplatform WhatsApp zou volgens de beta tracker WABetaInfo aan vakantiemodus ontwikkelen.

 

WhatsApp, het jongere zusje van Facebook, heeft al een druk jaar achter de rug. Zo introduceerde het berichtenplatform eerder dit jaar de picture-in-picture modus voor instagram video’s en een ‘swipe om te antwoorden’ feature voor Androidgebruikers.

 

Op een meer bestuurlijk niveau zag het platform zijn geestelijke vaders vetrekken, waardoor het nu ook definitief in de klauwen van Facebook is terecht gekomen.

 

Het bedrijf werkt nu naar verluidt aan een vakantiemodus. Die zal je toelaten om van je vakantie te genieten, zonder al te veel gestoord te worden door berichtmeldingen, zo meldt een bericht van de WhatsApp Beta Tracker WABetaInfo.

 

De vakantiemodus is een aanvulling op de stille modus die recent al werd uitgerold voor Androidgebruikers. De stille modus verbergt de rode bolletjes van de berichtmeldingen voor kanalen die je op stil hebt gezet. Dat betekent dat je niet meteen vanop het WhatsApp-icoontje op je telefoon kan zien hoeveel berichten je hebt ontvangen.

 

Whatsapp wil hiermee een antwoord bieden op een ergernis die we allemaal wel eens meemaken; de gearchiveerde chats. Tot nu toe was het steeds zo dat nieuwe berichten zichtbaar bleven binnenstromen, ook als een chat gearchiveerd was.

 

De vakantiemodus maakt gesprekken echter compleet stil en onzichtbaar. Geen paniek. Je berichtjes blijven wel binnenkomen. We knowand they knowthe FOMO is real. 

 

Gebruikers hebben de keuze om de feature naar gelieven aan te passen via de instellingen van hun WhatsApp-applicatie. De nieuwe optie is beschikbaar voor op iPhone, Android en Windows Phone.

betabusinessmessagingontspanningwhatsapp

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals