Nieuws

OnePlus 6T komt niet op 30 oktober door aangekondigd Apple-evenement

Als je van plan was op 30 oktober in de middag gezellig voor de buis te gaan zitten voor de lancering van OnePlus, dan heb ik een minder positieve notitie: OnePlus heeft de lancering van de OnePlus 6T verplaatst.

Afgelopen vrijdag schreven we nog over een Apple-evenement dat plaats zal vinden op 30 oktober, vermoedelijk om nieuwe iPad Pro’s en MacBooks te onthullen. Nu was dat toevallig ook de datum waarop OnePlus zijn evenement in de boeken had gezet om de OnePlus 6T te onthullen in New York. Een bericht op het forum van OnePlus wijst nu uit dat dit niet langer het geval zal zijn. Omdat de lancering ‘waarschijnlijk’ OnePlus’ evenement zal overschaduwen, is het evenement verplaatst.

Een dagje eerder

In het bericht wordt duidelijk dat OnePlus deze keuze heeft gemaakt vanwege het Apple-evenement op 30 oktober. In plaats van de onthulling op 30 oktober plaats te laten vinden, heeft OnePlus nu op 29 oktober precies hetzelfde evenement gepland staan. Het Chinese bedrijf geeft aan dat het deze beslissing heeft genomen na met veel perscontacten te praten over mogelijke effecten – Apples evenementen trekken traditioneel namelijk een behoorlijke hoeveelheid pers. Ook heeft het bedrijf contact opgenomen met de ‘Loyal users’ om uit te vinden wat de community zou vinden van deze grote verandering.

OnePlus geeft aan dat alle gebruikers die al een ticket hebben geboekt voor het evenement, maar niet kunnen op 29 oktober, terecht kunnen voor een volledige teruggave van het totaalbedrag. Heb je wel de kans om te komen, dan heeft OnePlus nog altijd goed nieuws te melden, er zal voor individuele gevallen hulp komen bij het omboeken van vliegtickets en het verblijf in New York. Kosten die daaruit volgen zullen volgens het bedrijf vergoed worden zodat de persoon in kwestie toch nog naar het evenement toe kan geraken. Eigenaren van een ticket ontvangen daar in de loop van de dagen een bericht over.

OnePlus 6T

Een dagje eerder met de OnePlus 6T kennismaken, is natuurlijk niet negatief. Zo zal het bedrijf als een van de eerste op de Westerse markt een in-display vingerafdrukscanner toepassen, ook zou de software, OxygenOS, een grote verandering ondergaan. Wel moeten gebruikers ditmaal de 3,5mm audiopoort missen, de vingerafdrukscanner zou te veel ruimte innemen om nog de audiopoort toe te passen. Als je het toestel aan zou willen schaffen, vanaf 6 november is het toestel in Europa te koop, de adviesprijs is onbekend, maar zal volgens geruchten hoger liggen dan de basisadviesprijs van de OnePlus 6.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business