Nieuws

Coolblue schakelt over naar PostNL door staking Bpost

Technologiewinkelketen Coolblue heeft een noodoplossing moeten vinden door de staking van Bpost. Het gaat nu tijdelijk wisselen naar PostNL.

Staking, staking en nog eens staking. Als onze geliefde busmaatschappij en/of treinmaatschappij niet staken, dan komen we terecht bij postbedrijf Bpost. Door hoge werkdruk en lage lonen hebben de werknemers besloten om bij de pakken neer te zitten tot volgende week dinsdag voor een totale stakingsduur van vijf werkdagen. Dit brengt winkelketens die volledig vertrouwen op Bpost voor leveringen van pakketjes, weliswaar in een lastig parket. Niemand wacht immers graag op een pakketje, zeker niet als je gewend bent dat sommige webwinkels de volgende dag je pakje al tot aan je deur brengen.

Technologieketen Coolblue mag dan wel zijn oorsprong terugvinden in Nederland, toch maakt het ook gebruik van de service van Bpost voor zijn leveringen in België. Om ervoor te zorgen dat alle pakketjes toch bij de ontvanger terechtkomen, doet Coolblue nu een beroep op PostNL. Ook Schoenen Torfs zit in hetzelfde schuitje en heeft daarom eveneens besloten om een tijdelijke overstap naar PostNL te maken.

Een woordvoerder van Coolblue deelde ten slotte nog mee dat de pakjes die rond 6 november uit de magazijnen verstuurd zijn, waarschijnlijk zaterdag bij de klanten zouden aankomen en dat pakjes die vanaf 7 november besteld worden, geleverd zullen worden met PostNL. Als je geen enorme fan bent van PostNL, dan moet je helaas even wachten met je bestelling tot dinsdag, aangezien het hier gaat om een tijdelijke overstap.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business