Nieuws

Event: Digital Identity; over digitale identiteit en cybervertrouwen 

Op 20 november organiseert Heliview de tweede editie van “Digital Identity” in onze hoofdstad. Ook dit jaar zullen al je vragen omtrent e-Identity, trust, cloud, API’s, digitale identiteit en cyberveiligheid beantwoord worden.  

 

Het programma wordt geopend door Erik R. Van Zuuren, de oprichter van TrustCore. Van  Zuuren richt zich met TrustCore als onafhankelijke adviseur op overheidsinstanties, financiële instellingen en andere ondernemingen, en staat hen bij in hun digitale transformatie.

 

Jacoba Snieders, digital identity strategist bij ABN Amro, zal het dan vooral hebben over de legale vereisten die komen kijken bij je digitale transformatie. Snieders belicht onder andere de dynamische aard van privacyvereisten; waar die voor het ene domein zoals bij grootschalige financiële transacties een harde eis zijn, ligt het weer allemaal iets soepeler voor transacties die niet zo high-profile zijn.

 

Senior IAM specialist Frank Benus zal meer inzicht verschaffen in hoe IAM zakelijke kansen kan aansturen in de B2B- en de B2C-wereld. Maar dat is niet alles; zo zal Benus ook toelichten hoe je je investeringen in portalen en apps extra kan laten opbrengen, en hoe je je producten en diensten nu nog sneller en veiliger kan aanleveren aan klanten.

 

Technical Lead IAM bij IBM Benelux Peter Volckaert heeft het over de gevaren van onze paswoorden, en hoe we toch maar best eens nadenken om die wat te updaten als we cybercriminelen te slim af willen zijn. Volgens Volckaert bestaat er een simpele oplossing tegen hackers en ander kwaadwillig online gespuis; namelijk de QR-code. Aansluitend geeft Volckaert nog een live demonstratie van een paswoordloze identificatie door middel van de IBM Security Access Manager.

 

Naast dit rijtje interessante sprekers, vaardigen ook Solvay Brussels School, technologiefederatie Agoria, Informatie Vlaanderen en B-Hive hun beste sprekers af om je in te wijden of meer te laten verdiepen in ons digitaal tijdperk.

 

De conferentie richt zich voornamelijk op beslissingnemers en eindgebruikers zoals CTO’s, CIO’s, ICT-managers en dergelijke, die op de hoogte willen blijven van relevante trends en ontwikkelingen binnen het digitale landschap. Het programma kan je hier vinden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business