Nieuws

Black Friday 2018: overzicht

Tijdens Black Friday zie je door de bomen het bos bijna niet meer. Laat dit artikel daarom jouw wandelgids zijn voor de overvloed aan koopjes.

Het koopjesweekend van het jaar is wederom aangebroken: Black Friday. Al meer dan 50 jaar bestaat deze vrijdag in de Verenigde Staten en sinds enkele jaren doen wij ook mee aan dit gegeven. Voor de koopjesjagers die uit de lucht komen gevallen, vatten we hier kort samen wat die bewuste vrijdag in november precies inhoudt.

Black Friday in een notendop

Zoals je waarschijnlijk al doorhebt, is Black Friday een waar koopjesfestijn. Deze zwarte vrijdag valt ieder jaar op de laatste vrijdag van november en is min of meer het startsein voor de kerstkoopjes. In de beginjaren bleven de deals beperkt tot die vrijdag alleen, maar intussen is er eerder sprake van een Black Friday weekend of zelfs een hele week. Alle winkel(keten)s proberen je naar hen te lokken met de beste deals en dit is ook zo in technologieland. Om ervoor te zorgen dat je niet elke webshop moet doorklikken om de deals te vinden die jij zoekt, hebben wij de beste techdeals opgelijst op TechPulse in overzichtelijke categorieën. De artikels met deze deals kan je terugvinden door in dit overzichtsartikel te klikken op de bijbehorende link of door naar onze Black Friday pagina te gaan.

 

Overzicht

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business