Nieuws

HTC Desire 12s bekendgemaakt als nieuwe budgetsmartphone

De HTC Desire 12s is het nieuwste toestel van de producent dat vandaag is bekendgemaakt voor de Taiwanese markt. Het gaat hier om een budgetmodel.

Enkele jaren geleden zagen we nog geregeld smartphones van HTC in het straatbeeld. De toestellen waren heel degelijk en konden concurreren met andere bekende producenten zoals Samsung. Intussen heeft HTC wat aan populariteit verloren hier. In Taiwan heeft het bedrijf vandaag nog een nieuwe budgetsmartphone bekendgemaakt, de HTC Desire 12s.

HTC Desire 12s: specificaties

Ten eerste krijgen we een scherm van 5,7 inch met een resolutie van 1440x720p (18:9 verhouding). Vooraan zien we een daarnaast een selfiecamera van 13MP en achteraan eveneens een enkele camera van 13MP, die een interessante plaatsing heeft gekregen. De lens zelf staat in midden, recht boven de vingerafdrukscanner, maar de flitser zit rechts hiervan, waardoor het geheel er niet zo symmetrisch uitziet. Onder de motorkap vinden we een Snapdragon 435 SoC uit de fabrieken van Qualcomm, 3 of 4GB RAM-geheugen en 32 of 64GB interne opslag. Dit alles wordt van stroom voorzien door een 3.075 mAh-batterij. Als we het Taiwanees prijskaartje tot slot omrekenen, krijgen we een prijs van ongeveer €175, wat een eerlijke prijs is voor de specificaties die zijn aangegeven. Je zal geen technologisch hoogstandje krijgen, maar voor dat geld moet je ook niets anders verwachten.

Over de wereldwijde beschikbaarheid van het toestel is momenteel nog niets bekend. De officiële prijs voor andere markten weten we bijgevolg ook niet.

Androidhtchtc desire 12smobieltaiwan

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals