Nieuws

Eerste beelden Motorola Moto Z4 Play verschijnen met 3,5mm audiopoort

OnLeaks heeft zijn eerste gerucht voor 2019 al weten te verspreiden, het uiterlijk van de Moto Z4 Play ligt zo goed als zeker al op straat. Veel informatie over de specificaties van het toestel geven de renders echter niet.
In de zomer van vorig jaar verscheen de Moto Z3 Play, het ‘high-end’ toestel van het merk voor 2018. Er lijkt druk gewerkt te worden aan een opvolger, deze zou mogelijk vaan verschijnen in de vorm van de Moto Z4 Play. Eerste beelden die een goed kijkje geven op het toestel zijn inmiddels verschenen via OnLeaks en CompareRaja. Een opvallende inclusie van de Moto Z4 Play zijn de pinnen die zich op de achterkant van het toestel bevinden. Deze connector werd eerder al gebruikt op alle Z Play-toestellen om Moto Mods aan te verbinden. Bij het verschijnen van het eerste toestel van Motorola met Moto Mods werd er een belofte gedaan om dit drie jaar te ondersteunen, daar lijkt nu nog (minimaal) één jaar bij te komen.Natuurlijk is het belangrijk om de renders van OnLeaks met een korreltje zout te nemen, toch weet Steve H. met regelmaat juiste informatie te verzamelen. Hij baseert zijn renders vaak op CAD-designs die in de fabrieken worden gebruikt om smartphones nauwkeurig te produceren. Interne specificaties worden daar niet mee afgegeven, maar vaak geeft het wel een goed beeld voor hoe de smartphone eruit zal zien. Aan de voorkant van de Z4 Play zit mogelijk een 6,2-inch scherm, net als vorig jaar zijn de randen dit jaar nog een stuk kleiner geworden. Dit is mogelijk door de toepassing van een teardrop notch, het toestel heeft een vergelijkbare notch als de Huawei P Smart 2019. Boven de notch is ook de speaker te zien, deze is namelijk niet aan de onderkant van de Z4 Play aanwezig.

Wel een 3.5mm audioaansluiting

Steeds meer fabrikanten lieten het vorig jaar afweten als het gaat om de 3,5mm-audiopoort, al lijkt het erop dat dit niet het gewenste effect heeft gehad. Eerder verschenen er al renders van Sony-toestellen die met een 3,5mm-poort zijn uitgerust, dat is nu ook het geval met de Moto Z4 Play. De audiopoort zit aan de onderkant van het toestel in plaats van de speakers die daar met de Z3 Play nog waren geplaatst. Aan de achterkant van het toestel vinden we, naast de connector voor de Moto Mods, enkel de camera module terug en het Motorola logo, er lijkt geen vingerafdrukscanner in de behuizing verwerkt te zitten. Vermoedelijk heeft Motorola verkozen voor een in-display vingerafdrukscanner; dat zou mogelijk zijn aangezien Lenovo eerder heeft gekozen voor een AMOLED-paneel in de Moto Z Play telefoons, dat is immers een vereiste voor in-display scanners. Of het toestel net als andere jaren in de zomer gaat verschijnen, of dat de Z4 Play al tijdens CES of MWC gaat verschijnen, is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business