Nieuws

Acer kondigt nieuwe versie van Swift 7 aan

Acer staat niet meteen bekend om zijn gelikte vormgeving van producten, maar de Swift 7 vormt daar zeker een uitzondering op. Op CES onthult Acer nu een nieuwe versie van de modieuze laptop, die nóg dunner is.

De Acer Swift 7 werd pas vorig jaar onthuld dus de nieuwe versie komt er relatief snel. De nieuwe update schaalt de laptop op naar een dual-core 8500Y Intel i7 processor van de achtste generatie. Dankzij dit type processor kan de laptop werken zonder ventilatoren, wat het gewicht, de dikte en de batterijduur ook weer ten goede komen. Het toestel weegt slechts 890 gram en is niet meer dan 1cm dik (9,95 mm om precies te zijn).

De Swift 7 getuigt van een sterk staaltje engineering. Acer werkt de schermranden quasi volledig weg en bekomt op die manier een screen-to-body ratio van maar liefst 92 procent. Op het toestel vinden we twee USB-C Thunderbolt 3 poorten en aan de linkerkant een hoofdaansluiting en vingerafdrukscanner.

Er zijn meerdere configuraties mogelijk van het toestel. Zo kan je kiezen tussen 8GB of 16GB LDDR3 RAM en 256GB of 512GB aan opslag. Elke variant heeft een 14 inch ips-touchscreen. Dit alles gaat natuurlijk gepaard met een stevig prijskaartje, te beginnen bij 1.799 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business