Nieuws

Oprolbare LG televisie 65R9 komt er aan in de lente

Na enkele jaren teasen komt LG nu eindelijk met een consumentenversie van de oprolbare tv. De 65R9 met 4K OLED-scherm is deze lente beschikbaar.

Op CES steelt LG momenteel de show met zijn oprolbare 4K OLED-tv van 65 inch (165 centimeter), het toestel werd vorig jaar al voorgesteld als concept, maar vanaf de lente zal het ook verkrijgbaar zijn voor consumenten over heel de wereld.

Foto: LG

Deze tv is speciaal voor zij die hun televisie liever zo onopvallend mogelijk plaatsen in hun woonkamer. Als hij niet gebruikt wordt, rolt de 65R9 zich namelijk muisstil op in de behuizing van het toestel. Het hele proces duurt ongeveer 10 seconden en LG noemt dit Zero View. Full View spreekt voor zich, maar het toestel heeft ook de Line View optie waarbij het scherm deels uit de behuizing tevoorschijn komt en gebruikt kan worden voor het afspelen van muziek of het controleren van je smart home.

Verwacht binnenkort ook Alexa-ondersteuning bovenop de Google Assistant-integratie van LG’s WebOS, alsook de toevoeging van AirPlay 2 voor Apple-apparaten. Verder vind je HDMI 2.1 aansluitingen terug en produceert de soundbar van het toestel 4.2 geluid met Dolby Atmos ondersteuning.

Wil je de LG 65R9 in huis halen, dan zal je daar naar onze beste schatting zo rond de 10.000 euro voor moeten neerleggen. Een stijlvolle woonkamer kost je dus best wat centen.

Foto: LG

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business