Nieuws

Dell creëert een nieuwe laptopervaring met de Latitude 7400 2-in-1

Naast de vernieuwde XPS 13-laptops lanceert Dell ook de gloednieuwe Latitude 7400 2-in-1. Het toestel lijkt het nieuwe paradepaardje te zijn.

Waar de televisieschermen op CES ongezien groot zijn, proberen de laptopfabrikanten hun toestellen dan weer zo klein en krachtig mogelijk te maken. Dell heeft naar eigen zeggen met de Latitude 7400 2-in-1 ‘s werelds kleinste zakelijke laptop in zijn soort op de markt gebracht. Als we naar de technische specificaties kijken, zien we ook een nieuwigheid opduiken, namelijk de PC proximity-sensor.

Latitude 7400 2-in-1

Laten we beginnen met de zogenaamde PC proximity-sensor. Deze sensor komt uit de fabrieken van Intel en detecteert jouw aanwezigheid wanneer je in de buurt van de laptop komt. In combinatie met de infraroodcamera en Windows Hello kan je meteen inloggen door de laptop open te klappen. Als je even weggaat van de laptop, wordt dit ook opgemerkt en zal het systeem zich vervolgens vergrendelen. Dit alles zorgt ervoor dat de Latitude 7400 2-in-1 een groot gebruiksgemak heeft.

Met zijn 14 inch is de Latitude 7400 2-in-1 tevens ‘s werelds kleinste laptop in zijn soort. Dankzij de dunne schermranden en aluminium behuizing weegt het apparaat amper 1,36kg en bovendien is de laptop energiezuinig. Met de juiste instellingen zou je namelijk 24 uur moeten kunnen werken zonder hem aan het stopcontact te moeten hangen. Een lege batterij wordt vervolgens weer opgeladen tot ongeveer 80 procent door middel van de ExpressCharge-technologie van Dell.

Binnenin deze flexibele combinatie van een laptop en tablet met een 1080p-touchscreen vinden we ten slotte een 8e generatie quad-core processor van Intel, maximaal 16GB RAM-geheugen en tot 1TB aan PCIe/NVMe-opslag.

De beginprijs van dit nieuwe vlaggenschip bevindt zich op $1.599 en het toestel zou vanaf maart op de markt moeten verschijnen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business