Nieuws

Bpost begint de week met technische problemen

De week bij Bpost werd ingezet met technische problemen in alle postkantoren. En dat vanwege een programma dat niet wou opstarten.

“Als het niet erg dringend is, kom dan in de middag pas langs”, zo klinkt het advies van Bpost. De werknemers van Bpost worden meteen hard aan het werk gezet na het weekend. De postkantoren in ons land zitten namelijk met technische problemen, waardoor alles momenteel manueel gedaan moet worden.

Een applicatie voor de postkantoren wou vanmorgen niet naar behoren opstarten met als gevolg dat financiële transacties niet mogelijk zijn en pakjes met de hand verwerkt moeten worden. In Brussel zijn er zelfs enkele kantoren die de deuren niet hebben geopend. Over het algemeen zouden de postkantoren in de rest van het land wel gewoon open moeten zijn. Dat is immers de richtlijn die Bpost heeft meegegeven. De fysieke verdeling van de post van deur tot deur wordt gelukkig niet beïnvloed door de computerproblemen.

Op het moment van schrijven, wordt er niet meteen aangegeven wanneer Bpost verwacht dat de problemen opgelost zullen zijn. Voorlopig wordt er enkel aangeraden om je bezoekje aan het postkantoor te verplaatsen naar de namiddag.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business