Nieuws

Nieuwe renders tonen mogelijk finale versie LG G8 ThinQ

Met het MWC in het vooruitzicht verschijnen er hier en daar al beelden van de nieuwe smartphones. Hierbij hoort nu ook beeldmateriaal van de LG G8 ThinQ.

Een tweetal weken geleden verschenen er al geruchten over de nieuwe smartphone van LG die onthuld zal worden op het Mobile World Congress (MWC). De LG G8 ThinQ zou misschien de mogelijkheid bieden om via een add-on hoesje een tweede scherm te ondersteunen. Op het moment van schrijven, is dat laatste nog steeds niets meer dan een gerucht. 

Er zijn reeds beelden van de G8 ThinQ gelekt, maar Ken Hong, Hoofd van globale bedrijfscommunicatie bij LG, liet weten dat deze louter speculatief waren en bijgevolg niet echt. Nu zijn er wederom beelden opgedoken vanuit een andere bron, namelijk XDA Developers. Of de nieuwe renders het wel bij het rechte eind hebben, blijft natuurlijk afwachten. Wel is de informatie van XDA Developers over het algemeen redelijk betrouwbaar. 

Op onderstaande afbeelding kan je de renders tot slot zelf zien. Qua design wijken de beelden niet enorm af van de LG G7 ThinQ, dus ze zouden wel eens waarheidsgetrouw kunnen zijn. Over de interne specificaties is er dan weer geen informatie. Daarvoor zullen we waarschijnlijk moeten wachten tot de officiële lancering op MWC eind februari.

LG G8 render (bron: XDA Developers)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business