Nieuws

Razer Game Store sluit de deuren na tien maanden

Na amper tien maanden is gamingbedrijf Razer genoodzaakt om zijn Game Store offline te halen. Deze sluiting staat gepland op 28 februari.

Aan de ene kant leek het logisch voor een gamingmerk als Razer om zijn Game Store op poten te zetten. Aan de andere kant leken gamers niet echt nood te hebben hieraan en gingen zij rechtstreeks naar de fabrikant van de games. In het kader van “herstructureringsplannen” heeft het besloten op de Razer Game Store te sluiten op 28 februari.

Als je een game gekocht zou hebben via de Game Store dan benadrukt het bedrijf dat die nog steeds speelbaar zal blijven. Je moet hiervoor wel zorgen dat je de productsleutel van Steam of Uplay voor 28 februari ophaalt van de Game Store. Eens je met die sleutel de game geactiveerd hebt, heb je dus niets meer te vrezen. Je zal daarnaast nog wel games kunnen verkrijgen via de beloningsprogramma’s van het bedrijf.

De sluiting van de Game Store heeft geen drastische gevolgen voor het gaminglandschap, aangezien het in feite gewoon een portaal was naar andere online winkels. De meerwaarde van de Game Store bestond voornamelijk uit exclusieve aanbiedingen en kortingen op accessoires, maar dit was duidelijk niet voldoende om gamers aan te trekken naar de online winkel.

Voor meer informatie omtrent de sluiting van de Game Store, kan je terecht op de officiële infopagina van Razer.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business