Nieuws

Microsoft breidt cybersecuritydienst AccountGuard uit

Microsoft heeft bekendgemaakt dat het zijn cybersecuritydienst voor politici, AccountGuard, zal uitbreiden in twaalf nieuwe Europese markten.

In het kader van de aankomende Europese verkiezingen heeft Microsoft besloten om zijn service AccountGuard verder uit te breiden naar Europa. Deze dienst voor politici en politieke organisaties moet ervoor zorgen dat zij beter beveiligd zijn tegen hackers. Daarnaast heeft Microsoft ook cyberaanvallen tegen democratische instellingen in Europa waargenomen aan het einde van vorig jaar. Meer bepaald waren 104 accounts in België, Frankrijk, Duitsland, Polen, Roemenië en Servië het doelwit van hackers. Het is dus hoog tijd voor een beveiligingsupgrade.

AccountGuard zal uitgebreid worden naar twaalf nieuwe Europese markten: Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, Nederland, Finland, Letland, Litouwen, Portugal, Slovakije en Spanje. De dienst was reeds beschikbaar in Ierland en het Verenigd Koninkrijk, dus met deze uitbreiding is hij beschikbaar in veertien landen in Europa.

Bovendien is AccountGuard geheel gratis voor organisaties die beschikken over een Office 365-abonnement. De dienst voorziet meldingen van cyberdreigingen voor heel de organisatie. Als Microsoft vervolgens een dreiging detecteert, zal het rechtstreeks samenwerken met de organisatie om haar systeem opnieuw te beveiligen. Daarnaast biedt AccountGuard ook mogelijkheden zoals tweetrapsauthenticatie, de laatste beveiligingsupdates en richtlijnen om een veilig systeem te creëren.

Voor meer informatie over AccountGuard en om je eventueel te registreren, kan je terecht op de officiële infopagina van Microsoft.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business