Nieuws

Proximus lanceert Epic Combo abonnement met onbeperkte data voor bepaalde apps

Eerder lanceerde Proximus reeds Epic stories en Epic beats en nu introduceert de telecomprovider Epic Combo, een pack dat naar eigen zeggen perfect is voor millennials.

Proximus lanceerde reeds twee abonnementen in de Epic-reeks. Met Epic beats kon je eindeloos gebruikmaken van social media en muziekstreamingdiensten. Epic stories was een soortelijk abonnement, maar dan enkel met onbeperkte data voor social media applicaties. Epic combo, het derde Epic-abonnement, moet het perfecte abonnement worden voor de millennial.

Met het nieuwe pakket krijg je eindeloze data om:

  • video’s te streamen via Netflix, Proximus TV, Twitch en YouTube
  • muziek te streamen via Apple Music, Deezer, Google Play Music, SoundCloud en Spotify
  • sociale media te gebruiken, waaronder Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Pinterest, Snapchat, Twitter en WhatsApp.

Daarbovenop krijg je ook nog 4GB extra mobiele data om te gebruiken bij andere applicaties die buiten bovenstaande lijst vallen. Er zijn ook 150 belminuten en onbeperkte sms'en inbegrepen.

Verder krijgen gebruikers ook toegang tot TV overal en op verschillende schermen via de Proximus TV-app en de Proximus TV-website. Concreet krijg je zo toegang tot 23 van de meest bekeken tv-kanalen, regionale zenders en de populairste radiozenders. Via TV Replay kan je ook tot 36 uur terugkeren in de tv-gids. Tot slot ontvangen klanten ook onbeperkt internet voor thuis.

Proximus biedt hun nieuwe abonnement aan voor 64,99 euro per maand vanaf 2 april 2019. Koop je het pakket tijdens de lanceringsperiode, dan betaal je 59 euro per maand gedurende de eerste zes maanden.

De onvermijdelijke kanttekening

Uiteraard is er opnieuw een belangrijke kanttekening. Er wordt wel verwezen naar 'onbeperkte data', maar in de praktijk vertaalt dat zich in 40 GB data aan volle snelheid. Daarna zal de snelheid worden teruggeschroefd naar 512 kB per seconde.

Epic stories en Epic beats worden ook uitgebreid

Wie Epic stories of Epic beats heeft, geniet binnenkort ook van een ruimer abonnement. Vanaf 1 april worden de belminuten voor Epic beats-klanten verdubbeld (120 minuten i.p.v. 60 minuten). Verder krijgen ze ook 4 GB data in plaats van 3 GB. Wie Epic stories heeft, ziet zijn belminuten stijgen naar 90 minuten (i.p.v. 60 minuten).

epic combomobielproviderproximus

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen