Nieuws

Skype lanceert betatest om scherm te delen tijdens videogesprekken op Android en iOS

Microsoft heeft zonet een nieuwe functie gelanceerd voor videochatprogramma Skype. Gebruikers kunnen nu op hun smartphone hun scherm delen met elkaar.

In de recentste betaversie van Microsofts videochatprogramma Skype zit een handige nieuwe functie ingebouwd. Voortaan is het mogelijk om tijdens een videogesprek op je smartphone je scherm te delen met je gesprekpartner(s). De functie is bovendien beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Momenteel blijft de schermdeling nog beperkt tot de betaversie van Skype. Hiertoe heb je alleen toegang als je geregistreerd bent als Skype Insider (vergelijkbaar met het Windows Insider-programma). Als je graag lid zou willen worden van het Insider-programma, dan kan dat door je in te schrijven via deze link.

Microsoft heeft tot slot nog niet bekendgemaakt wanneer het verwacht de betatesten af te sluiten en de functie ook te implementeren in de officiële app. Gezien de korte duur van de betatest voor de videogroepsgesprekken van 50 personen, zou het kunnen dat deze nieuwe functie al over enkele weken voor het grote publiek beschikbaar is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business