Nieuws

Pinterest maakt sterke indruk op de beurs

Pinterest maakt een succesvolle beursgang. Bij hun officiële beursintroductie zijn de aandelen van het digitale pinbord al 25 procent gestegen.

Pinterest is sinds kort een openbaar bedrijf en staat nu opgeschreven bij de New York Stock Exchange. Het virtuele pinbord van Ben Silbermann is ondertussen al 25 procent gestegen sinds de beursopening van 23,75 dollar per aandeel. Momenteel zijn de aandelen nog 2 procent gestegen, waardoor je voor een Pinterest-aandeel nu al meer dan 24 dollar moet neertellen.

Nu Pinterest 75 klasse A-aandelen heeft verkocht, beschikt het bedrijf weer over een nieuwe 1,4 miljard dollar om zich te handhaven als kersvers beursgenoteerd bedrijf.

Pinterest tekende een sterke stijging op sinds zijn beursgang, niettegenstaande de vrees dat de minder goede beursprestatie van Lyft misschien wel eens een schaduw zou kunnen werpen op hun IPO. De aandelen van Pinterest worden nu verhandeld aan een lagere prijs dan hun Initial Public Offering, namelijk 58 dollar. Het is nog te vroeg om te zeggen of Pinterest ook hetzelfde lot zal beschoren zijn, maar tijd zal het uitwijzen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business