Nieuws

Nubia Red Magic 3 aangekondigd: gamingsmartphone met ventilator

Mobiel gamen is hot in China. Het Chinese Nubia, onderdeel van ZTE, gaat dan ook steeds een stapje verder met zijn gamingsmartphones. In de Red Magic 3 introduceert het bedrijf een ventilator. 

Onder het 6,65 inch amoled-display vinden we een Snapdragon 855 en 6, 8 of 12 GB RAM-geheugen. Die high-end hardware moet natuurlijk ook voldoende gekoeld worden en daarvoor heeft Nubia geopteerd voor een ventilator en een met vloeistof gevulde heatpipe. Volgens de fabrikant zou dit voor 500% betere koeling zorgen. Ter compensatie werd er een kanjer van een batterij toegevoegd, namelijk 5000 mAh met een maximaal laadvermogen van 27 watt.

Zoals het een gamingsmartphone betaamt, bevat het toestel een streep RGB-verlichting achterop het toestel. Daarboven vinden we een vingerafdrukscanner en 48MP-camera.

De Red Magic 3 is zo een gigantische stap voorwaarts in vergelijking met zijn voorganger, de midrange Red Magic Mars. De schouderknoppen die we al zagen bij de Red Magic Mars, zien we wel weer terugkeren.

Het toestel wordt nu geïntroduceerd in China, maar zal later ook zijn weg vinden naar Europa. Europese prijzen zijn nog niet bekend, maar het goedkoopste model van 64 GB opslag kost in China omgerekend zo’n 385 euro. De duurste versie met 128 GB opslag en 12 GB RAM, kost daar 465 euro.

gamingnubiared magic 3zte

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals