Gates

Microsoft lijkt erop gebrand om zijn Edge-browser aan de man te brengen. De vraag is echter of MacOS-gebruikers nood hebben aan deze browser.

Advertentie

Ben jij in het bezit van een MacBook en gefrustreerd omdat je je favoriete browser, Microsoft Edge, niet kan gebruiken? Hoogstwaarschijnlijk niet, aangezien die browser niet het meest populaire stukje software van Microsoft blijkt te zijn. Toch geeft het bedrijf gebruikers van MacOS na jaren ook de mogelijkheid om Edge te gebruiken op hun toestellen.

Testversie gevonden

Er is nog geen officiële versie van Edge beschikbaar voor MacOS, maar daarop hoef je ook niet te wachten. Je kan namelijk nu al een testversie (Microsoft Edge for Mac Canary 76.0.151.0) downloaden van de browser. Daarvoor hoef je niet veel meer te doen dan op deze link te klikken, het bestand te downloaden en uit te voeren. Hoewel er nog geen informatie over deze testversie is vrijgegeven door Microsoft, geven gebruikers aan dat alles er prima uitziet en het om the real deal gaat.

Wees er tot slot wel bewust van dat het gaat om een testversie en niet om een afgewerkt product. Bepaalde functies zullen dus niet (naar behoren) werken.

Advertentie