Nieuws

Philips Hue Smart Plug verschijnt waarschijnlijk dit najaar

Er is informatie vrijgekomen over de najaarscollectie van de Philips Hue-producten voor smart homes. Zo zou er Philips Hue Smart Plug op komst zijn.

De slimme lampen in het gamma van Philips Hue gaan intussen al een tijdje mee en binnenkort wordt de collectie smart home-producten van het merk verder uitgebreid. Officiële informatie hierover is er nog niet, maar een anonieme bron heeft heel wat specifieke info uitgelekt. Zo zou er een slimme stekker verschijnen, de Philips Hue Smart Plug.

Prijs Philips Hue Smart Plug

De slimme stekker van Philips gaat dit najaar verschijnen, maar een exacte datum is er niet. De prijs is daarentegen wel uitgelekt en zou op 29,95 euro liggen voor een enkele slimme stekker. De stekker zal waarschijnlijk geïntegreerd worden in de huidige app van Philips Hue en kan je daarnaast ook bedienen met Google Assistant, Alexa en Siri.

Nog meer slimme lampen

Naast de Smart Plug zijn er ook heel wat nieuwe slimme lampen op komst. Zo zou de Philips Hue Filament onderweg zijn. Dit is een reeks slimme lampen die eruitzien als gewone gloeilampen en waarin de draad zichtbaar is. Die lampen hebben een beginprijs van 19,95 euro en lopen op tot 29,95 euro en zouden in september in de verkoop gaan. Ze zouden bovendien ook met bluetooth werken zodat je geen Philips Hue Bridge nodig hebt om de lampen te bedienen.

Officiële berichtgeving van Philips volgt waarschijnlijk pas in augustus, wanneer IFA wordt georganiseerd in Berlijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business