WWDC Apple

Gisterenavond organiseerde Apple zijn jaarlijkse WWDC. Het bedrijf kwam met een reeks mooie onthullingen zoals iOS13, macOS Catalina en WatchOS 6.

Advertentie

Gisterenavond de nieuwe onthullingen van Apple gemist? Geen nood, wij bieden je een compact overzichtje met alle nieuwigheden zodat je weer helemaal bij bent in Apple-land!

 

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Apple iOS 13: Wat is er nieuw?

Apple stelde ons gisteren voor aan iOS 13 en het bedrijf beloofde tal van vernieuwingen, waaronder een volledig donkere modus.

Apple WatchOS 6: wat is er nieuw

Apple stelde gisterenavond zijn nieuwe WatchOS 6 voor. Zelfstandigheid, privacy en gezondheid zijn de kernwoorden voor OS6 van de meest geliefde smartwatch.

Apple iPadOS: Dit is nieuw en dit moet je weten

Benieuwd naar het verschil tussen iOS 13 en het nieuwe iPadOS? Dit moet je weten als iPad-liefhebber.

Apple iPadOS ondersteunt USB en Bluetooth muizen

Ontwikkelaars hebben reeds toegang tot iPadOS en ondertussen is bekend dat deze update met langverwachte muisondersteuning komt.

Apple introduceert eindelijk een vernieuwde Mac Pro

Apple heeft sinds 2013 geen vernieuwingen meer aangebracht aan de cilindervormige Mac Pro. Vanaf de herfst vult een kaasschaver zijn plek op, met tot 1,5TB RAM en een 28-core Intel Xeon.

Apple’s 32-inch Retina-monitor heeft een 6K-resolutie en HDR-ondersteuning

Apple heeft naast zijn Mac Pro ook zijn eerste losstaande Retina-monitor laten zien. Voor 4.999 dollar krijg je een 6K-resolutie, ondersteuning voor HDR … maar geen standaard voor de monitor.